top of page

RÖSTER

IMG_20181218_093616_249.jpg

Världsmästare - orientering

EMMA KLINGENBERG

"For mig har det betydet meget at have en dedikeret træner som Axel. Han har inspireret mig og udfordret mig, og har gennem gennem talrige træninger hjulpet mig til at blive en bedre orienteringsløber!"

powerwoman.jpg

Desiree Blomberg - Klubbchef

POWERWOMAN

"Team Power Woman Athletic Club, är en idrottsklubb för uthållighetsidrottare där 95% av våra medlemmar är starka kvinnor. Vi har använt oss av Axel för att förbättra vår skidteknik inför Vasalopp samt andra skidtävlingar. Axels positiva, härliga sätt samt hans pedagogisk förmåga att förmedla sin djupgående kunskap, gör att vi kommer fortsätta anlita honom. Vill ni ha en grym och kunnig coach så är Axel er man."  

PSX_20180709_122202 (1).jpg

Hockeyproffs - Guildford flames

CALLE ACKERED

"Samarbetet med Axel har varit otroligt givande för mig som hockeyspelare! Kunnig och driven i det han gör. Inspirerar och pushar mig under passen som gör att man får ut det där lilla extra varje pass. Vi har tränat mycket utomhus vilket också gör träningen roligare!"

electrolux.png

ELECTROLUX

Claude Zambeaux - Stockholm

"Axel har varit en fantastiskt coach för oss på Electrolux. Han ha lyckats på et roligt och positivt sätt lyfta en mycket ojämn grupp från början, och alla har känt sig motiverade och har gjort stora framsteg.

Gruppen växte sig större för varje vecka, trots att vi kom in i hösten med vind regn och slask, vilket av egen erfarenhet händer sällsynt och är toppen betyg för Axel som coach!"

Intresserad av att utvecklas? Hör av dig!

 
bottom of page